Lumo Helsinki – luonnollista kauneutta rennossa ympäristössä.

Olemme parturi-kampaamo Helsingin keskustassa, joka vannoo kauniiden ja luonnollisten hiusten nimeen. Meiltä saat hiukset ja meikin kuntoon saman katon alta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuoliset hiuspalvelut, johon kuuluvat ekokampaamopalvelut luonnon raaka-aineilla tehtynä sekä värit ja vaalennukset laadukkailla ammattisarjoilla. Kotiinviemisinä meillä on ihania tuotesarjoja sekä synteettiseltä että ekologiselta puolelta. Tutustu palveluihimme.

Olemme erittäin eläinrakkaita ja tästä syystä käyttämämme sarjat ovat eläinkokeettomia. Saatat myös tavata liikkeessämme rauhalliset ja kiltit kampaamokoirat.

Tule käymään rennossa ja viihtyisässä liikkeessämme ja nauttimaan lumoava kaunistautumishetki Helsingin sydämessä!

Lämpimästi tervetuloa!

Henkilökunta

Mirva

Mirva

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2006 ja meikkaajaksi 2007.

Ekologinen ajattelu vahvistui vuosien myötä ja valmistuin ekokampaajaksi vuonna 2013.

Haluan tarjota asiakkailleni monipuoliset parturi-kampaamopalvelut varmalla tekniselle toteutuksella.

Erityisesti pidän: Vaaleat sekä pehmeän luonnolliset värjäykset. Varsinkin kokonaisuudet, jossa yhdistyy sekä väri että leikkaus.

Mimmi

Mimmi

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2017. Lisäksi erikoistuin myös ekokampaajaksi, koska haluan että asiakkaillani on enemmän mahdollisuuksia valita ja ekologinen ajattelu on lähellä sydäntäni.

Minulle on tärkeää, että asiakas lähtee hymyssä suin ja tuntee voivansa hyvin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Erityisesti pidän: Vaalennukset eri raitatekniikoilla, kasvivärjäykset, rennot kampaukset sekä parturityöt.

Anne-May

Anne-May

Olen ollut alalla yli 40 vuotta ja ekokampaajaksi valmistuin ensimmäisten joukossa vuonna 2004.

Ekologisuus on aina ollut lähellä sydäntäni ja se oli luonnollinen lisä kampaajan urallani.

Minulla on laaja tietämys kokonaisvaltaisesta hiustenhoidosta ja minulta saat sekä ekologiset että perinteiset kampaamopalvelut.

Erityisesti pidän: Hiuspohjan hoidot, kiharakäsittelyt sekä kasvivärjäykset ja muut ekopuolen työt.

Aila

Aila

Olen valmistunut kampaajaksi vuonna 2009 ja ekokampaajaksi vuonna 2011, jonka jälkeen minulle avautui ovi täysin uuteen maailmaan. Haluan tarjota asiakkailleni harmonisen ja rentouttavan kokemuksen ekopalveluiden muodossa. Hiustenmuotoiluun olen saanut oppia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Teen töitä Lumossa toistaiseksi osa-aikaisesti, sillä pyöritän ohessa omaa verkkokauppa-yritystä ja lähden opiskelemaan korkeakouluun syksyllä 2022.

Erityisesti pidän: nykyaikaiset, klassiset sekä rennot hiustyylit, jotka toimivat ja ovat käytännöllisiä arjessa. Pohjana tietenkin hyvinvoiva hiuspohja, josta kauniit hiukset saavat alkunsa. 

Aino & Ruuti

Aino & Ruuti

Olen joskus emäntäni mukana kampaamossa, jos hänen työpäivänsä venyvät pitkiksi. Tykkään kaikista ja olen kiltti, mutta pystyn olla omassa rauhassa, jos sinäkin haluat olla.

Salongin väki rakastaa eläimiä ja heillä jokaisella taitaa olla joku karvakorva kotona. Pieni ja rauhallinen Ruuti-koira ottaa sinut useimmiten vastaan ja silloin tällöin myös Aino (kuvassa).

Aino saattaa haukahtaa ilmoittaakseen uudesta sisääntulijasta, mutta on erittäin kiltti ja viihtyy pääosin omissa oloissaan. Ruuti rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia, joten saat hänestä varmasti kaverin jos vaan haluat.

Ilmoitathan meille jos pelkäät koiria tai olet allerginen.