Lumo Helsinki – luonnollista kauneutta rennossa ympäristössä.

Olemme vuonna 2016 perustettu parturi-kampaamo Helsingin keskustassa, joka vannoo kauniiden ja luonnollisten hiusten nimeen. Meiltä saat hiukset ja meikin kuntoon saman katon alta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuoliset hiuspalvelut, johon kuuluvat ekokampaamopalvelut luonnon raaka-aineilla tehtynä sekä värit ja vaalennukset laadukkailla ammattisarjoilla. Kotiinviemisinä meillä on ihania tuotesarjoja sekä synteettiseltä että ekologiselta puolelta. Tutustu palveluihimme.

Olemme erittäin eläinrakkaita ja tästä syystä käyttämämme sarjat ovat eläinkokeettomia. Saatat myös tavata liikkeessämme rauhallisen ja kiltin kampaamokoiran.

Tule käymään rennossa ja viihtyisässä liikkeessämme ja nauttimaan lumoava kaunistautumishetki Helsingin sydämessä!

Lämpimästi tervetuloa!

Henkilökunta

Sari

Sari

Olen kerryttänyt alalta kokemusta jo useamman vuosikymmenen. Vahva ammattitaito takaa, että laatu on taattu ja kokemusta minulle on kertynyt myös kansainvälisesti.

Kampaajana olen monipuolinen ja koulutukseltani myös ekokampaaja, kampaajamestari sekä SKY -kosmetologi.

Erityisesti pidän: kasvivärjäykset, hoidot sekä luonnolliset ja pehmeät raita- ja värikokonaisuudet.

Sari welcomes English speaking customers.

Mirva

Mirva

Olen toiminut parturi-kampaajana sekä meikkaajana vuodesta 2007.
Ekologinen ajattelu vahvistui vuosien myötä ja valmistuin ekokampaajaksi vuonna 2013.

Haluan tarjota asiakkailleni monipuoliset parturi-kampaamopalvelut varmalla tekniselle toteutuksella.

Erityisesti pidän: Raitatyöt sekä harmonisen luonnolliset värjäykset. Varsinkin kokonaisuudet, jossa yhdistyy sekä väri että leikkaus.

Anne-May

Anne-May

Olen ollut alalla yli 40 vuotta ja ekokampaajaksi valmistuin ensimmäisten joukossa vuonna 2004.

Ekologisuus on aina ollut lähellä sydäntäni ja se oli luonnollinen lisä kampaajan urallani.

Minulla on laaja tietämys kokonaisvaltaisesta hiustenhoidosta ja minulta saat sekä ekologiset että perinteiset kampaamopalvelut.

Erityisesti pidän: Hiuspohjan hoidot, kiharakäsittelyt sekä kasvivärjäykset ja muut ekopuolen työt.

Aila

Aila

Olen valmistunut kampaajaksi vuonna 2009 ja ekokampaajaksi vuonna 2011, jonka jälkeen minulle avautui ovi täysin uuteen maailmaan. Haluan tarjota asiakkailleni harmonisen ja rentouttavan kokemuksen ekopalveluiden muodossa. Hiustenmuotoiluun olen saanut oppia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Teen töitä Lumossa osa-aikaisesti, sillä pyöritän ohessa omaa verkkokauppa-yritystä sekä täydennän opintoja korkeakoulussa.

Erityisesti pidän: nykyaikaiset, klassiset sekä rennot hiustyylit, jotka toimivat ja ovat käytännöllisiä arjessa. Pohjana tietenkin hyvinvoiva hiuspohja, josta kauniit hiukset saavat alkunsa. 

Aino

Aino

Olen joskus emäntäni mukana kampaamossa, jos hänen työpäivänsä venyvät pitkiksi. Tykkään kaikista ja olen kiltti, mutta olen mielelläni omassa rauhassa tarkkailemassa ympäristöä.

Aino saattaa haukahtaa ilmoittaakseen uudesta sisääntulijasta, mutta on erittäin kiltti ja viihtyy pääosin omissa oloissaan.

Ilmoitathan meille jos pelkäät koiria tai olet allerginen.