Leikkaukset

Kaikki hiusten leikkaukset sisältävät pesun, hiuspohjan hieronnan sekä muotoon kuivauksen. Isojen mallinmuutostöiden ja vaativien (esim.erittäin paksujen) hiusten leikkauksissa suosittelemme Mallinmuutosleikkausta. Tarkkuutta vaativien ja pientä muutosta tarvitsevien hiusmallien leikkauksiin suosittelemme Kampaamoleikkausta, nykyisen hiusmallin siistimiseen Kampaamoleikkaus 45min ja lyhyiden/ohuiden hiusten siistimiseen Parturileikkausta. Jos olet epävarma, valitse reilumpi aika.

Energialeikkaus

Energialeikkaus aloitetaan aina tasapainottavalla hiuspohjan hieronnalla, joka perustuu intialaiseen päänhierontaan. Siinä käytetään öljyä ja halutessa eteerisiä tuoksuja, jotka rentouttavat kiireistä mieltä. Saat hetken aikaa pysähtyä. Tämän jälkeen hiukset pestään huolellisesti ja leikkaus tehdään toiveittesi mukaan. Energialeikkaustekniikkaa käytettäessä kaikki hiusosiot leikataan 90 asteessa luonnollisten kasvusuuntien mukaan eikä niitä rikota tai ohenneta.

Värjäykset

Värjäykset ja vaalennukset hinnoitellaan hiusten pituuden ja paksuuden mukaan, sekä työn vaativuuden mukaan.
Monivärit ja raidoitukset lisäävät työn vaativuutta ja käytettävää aikaa. Värjäyksissä käytämme pääsarjana laadukasta Kevin Murphya. Jos olet herkistynyt tai allergisoitunut hiusväreille, keskustele vaihtoehdoista kampaajiemme kanssa. Yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Kasvivärjäykset

Kasviväri on loistava vaihtoehto synteettisille väreille ja niihin herkistyneille. Kasvivärit ovat luonnon väriaineita, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan jättäen siihen upean kiillon ja luonnollisen vivahteikkaan sävyn. Kasviväreillä saadaan kullanvaaleasta tummanruskeaan ja kaikkea siltä väliltä, ja ne hoitavat myös päänahkaa. Niillä ei voi vaalentaa, vaan lopullinen väri määräytyy oman pohjasi mukaan. Kasvivärin annetaan asettua ainakin 48h jonka jälkeen alkaa näkyä lopullinen värisävy.

Savivaalennus

La Cordierin biologisesti hajoava savi-sooda vaalennus on ekologinen tapa vaalentaa hiuksia. Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen muutaman asteen. Savivaalennuksella voi tehdä koko pään vaalennuksia sekä pehmeitä raitoja. Lopputulos on luonnollinen lämmin/neutraali ja vastaa auringon vaalentamaa hiusta. Käsittely aloitetaan savipesulla tai -puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään vaalennus. Vaikutusaika on 30-60minuuttia. Savivaalennuskäsittely löytyy ajanvarauksen Kasvivärit -osiosta.

Permanentti

Permanentti, rakennekäsittely, pehmennys.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Toteutamme kiharakäsittelyt Kc Multiwave hajusteettomalla ja ammoniakittomalla permanenttiaineella. Huomioitavaa kuitenkin on, että permanentti on aina kemiallinen käsittely. Jos olet epävarma voiko haluamasi lopputuloksen toteuttaa tule käymään paikanpäällä, niin arvioimme tilanteen ennen ajan varaamista.

Hoidot

Hiuspohjan hoidot ovat tärkeä osa terveiden hiusten ja ihon hyvinvointia. Niitä kannattaa tehdä säännöllisesti ylläpitämään hiuspohjan terveyttä ja varsinkin silloin jos siinä on ongelmia.
Päänahkaa rentouttava ja stimuloiva hieronta, tuoksuvat ja hoitavat eteeriset öljyt, puhdistavat savet ja merilevä ovat ekologisia vaihtoehtoja hemmotella ja hoitaa hiuspohjaa. Lisäksi käytämme Rene Furtererin tuotteita tukemaan erilaisia hiuspohjan hoitoja. Vaurioituneiden hiusten hoitoon on saatavilla Brazilian Bondbuilder -rakennehoito, joka on suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Hoito voidaan myös tehdä hiustenleikkuun tai värjäyksen (ei kasviväri) yhteydessä.

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan Ayur-Veda menetelmään. Se lisää mm.verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja vapauttaa stressiä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, paineluita ja taputuksia, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Vettä on hyvä juoda ennen hoitoa, sen aikana ja varsinkin jälkeen. Ei suositella lääkekuurin aikana.

Kampaukset

Päiväkampaus on aukinainen kampaus, esimerkiksi suoristus, kiharat tai föönaus.
Juhlakampaus on kiinnitetty kampaus, esimerkiksi nutturakampaus tai lettikampaus. Suosittelemme varaamaan ennen hääkampausta koekampauksen, jossa hahmotellaan tulevaa hääkampausta. Kaikki kampaukset ovat tuntihinnoittelulla eli lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan. Juhlakampaukseen suosittelemme tulemaan puhtailla hiuksilla.

Meikit

Päivämeikki on kevyt ehostus. Juhla- ja häämeikkiin kuuluu halutessasi myös irtoripset. Suosittelemme varaamaan ennen häämeikkiä koemeikin, jossa hahmotellaan tulevaa häämeikkiä, jotta voimme toteuttaa täydellisen kokonaisuuden tärkeänä päivänäsi. Teemme myös hääkeikkaa mahdollisuuksien mukaan keskustan alueella.

Meikkiopastukset

Voit valita meikkiopastuksen päivämeikkiin tai iltameikkiin. Päivämeikin opastuksessa keskitytään juuri niihin asioihin, jotka asiakas kokee haastavaksi ja haluaa oppia. Opastuksen pääpainona voi olla esimerkiksi silmämeikki tai meikkipohja. Iltameikin opastuksessa voidaan käydä läpi haastavampia ja voimakkaampia meikkaustyylejä, kuten vahvat rajaukset tai varjostukset. Iltameikkiopastus sopii etenkin sellaiselle meikkaajalle, jolla on jo meikkaamisen perusteet hallussa. Kummassakin opastuksessa ehostetaan koko kasvot.