Kevin.Murphy

Australialaisen kampaajan Kevin Murphyn -tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi.  Raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissa yksi tärkeimmistä raaka-aineista on kakaduluumu-uute, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Kaikki Kevin Murphy -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista ja kaikessa toiminnassa suositaan minimaalista hiilijalanjälkeä.

Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. Se onkin yksi harvoista väri- ja muotoilutuotesarjoista maailmassa, joka on saanut hyväksynnän eläinten oikeuksia puolustavalta järjestöltä PETA:lta (People for the Ethical Treatment of Animals) ja saanut cruelty free sertifikaatin.

John Masters Organics

John Masters Organics tuotesarjan on kehittänyt newyorkilainen kampaaja John Masters, joka kyllästyi työskentelemään jatkuvasti kemikaalien ja synteettisten aineiden parissa. Jatkuva tutkimus- ja kehitystyö tuotteiden ja raaka-aineiden parissa johtivat John Masters Organicsin syntyyn.

Nyt yli 20 vuotta jatkunut työ laadukkaan ja mahdollisimman luonnollisen hius- ja kauneudenhoitosarjan kehittämiseksi tuo ulottuvillesi ainutlaatuisia tuotteita.

Kaikki John Masters Organicsin hyödyntämät raaka-aineet ovat kylmäpuristettuja ja läpikäyneet höyrytislauksen, joka varmistaa raaka-aineiden ominaisuuksien huolellisen säilymisen. Ainesosat John Masters tuotteisiin on valittu parhaista lähteistä ympäri maailman ja valmistuksessa käytetään vain laadukkaimpia ainesosia. Tuotteet ovat palkittu useaan otteeseen mm. Elle Green Star -awardsissa, Natural Health Magazine Beauty -awardsissa ja Natural Health Best Buy -awardsissa.

Rahua

Rahua hiustenhoito- ja muotoilusarjan tuotteet perustuvat Amazonin varjeltuun salaisuuteen, Rahua-öljyyn. Vuosituhansien ajan Quechua-Shuar heimon naiset ovat matkanneet syvälle amazoniin valmistamaan öljyä nimeltä Rahua – uskoen sen olevan heidän tuuheiden ja kiiltävän kauniiden hiuksiensa salaisuus.

Ylellinen ja luonnonmukainen Rahua (ra-wa) hiustenhoitosarja on newyorkilaisen kampaajan Fabian Lliguinin kehittämä. Sarja perustuu kallisarvoiseen rahuaöljyyn, joka on poikkeuksellisen tehokas pienen molekyyliranteensa ansiosta. Tuotteissa käytettävä rahuaöljy kerätään edelleen perinteisin menetelmin Amazonin sademetsistä.

Rahua hiustenhoitotuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja vegaanisia. Luomuainesosat ovat USDA-sertifioiutuja.

”Rahua, hiustenhoidon Rolls Royce”

ELEVEN Australia

Elevenin taiteellinen johtaja Joey Scandizzo on hiusmuotoilija ja työskennellessään asiakkaiden kanssa, kuvauksissa ja muotinäytöksissä hän kaipasi kipeästi toimivaa hiustuotesarjaa, joka hänen henkilökuntansa ja asiakkaidensa olisi helppo ymmärtää ja omaksua.

Yhdistämällä korkealuokkaiset raaka-aineet ja helppokäyttöiset tuotteet, syntyi Eleven Australia.

Eleven on Australiassa valmistettu, parabeeniton sarja, jota ei ole testattu eläimillä ja pakkaukset ovat kierrätettäviä.

EKOPHARMA

Ekopharma luonnonkosmetiikkasarja on saanut alkunsa sarjan kehittäjän Anni Linnavirran omista ihon ja hiuspohjan ongelmista. Lääketeollisuustausta antoi Annille hyvät eväät tutkia kosmetiikkatuotteiden sisältöä.

Kehitystyön tuloksena syntyi Ekopharma -kotimainen ammattisarja, jonka erinomaiset hoitotulokset syntyvät tarkkaan harkituista, hyvin siedetyistä, mutta tehokkaista raaka-aineista.

Ekopharman tuotteissa käytetään kotimaisia marjoja: niistä tehtyjä uutteita ja siemenöljyjä. Näiden lisäksi tuotteet sisältävät kotimaisia hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kasviuutteita.

Marjat ja kasviuutteet ovat kotimaisia ja tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, tästä syystä tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta.