Kevin.Murphy

Australialaisen kampaajan Kevin Murphyn -tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi.  Raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissa yksi tärkeimmistä raaka-aineista on kakaduluumu-uute, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Kaikki Kevin Murphy -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista ja kaikessa toiminnassa suositaan minimaalista hiilijalanjälkeä.

Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. Se onkin yksi harvoista väri- ja muotoilutuotesarjoista maailmassa, joka on saanut hyväksynnän eläinten oikeuksia puolustavalta järjestöltä PETA:lta (People for the Ethical Treatment of Animals) ja saanut cruelty free sertifikaatin.

K18 Biomimetic Hairscience

K18Hairin perustaja kalifornialainen Suveen Sahib on omistanut koko elämänsä hiuksen biologian ymmärtämiselle. Yhdessä yrityskumppanina toimivan vaimonsa Britta Coxin kanssa he kokivat, ettei kosmetiikkateollisuus pystynyt vastaamaan todellisiin hiuksen rakennevaurioita koskeviin haasteisiin. Jokaisella on hiuksissaan vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV-säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa. Suveen ei halunnut vain hoitaa näitä hiukseen syntyneitä vaurioita väliaikaisesti, vaan saada hiukset tuntumaan kuin uusilta pysyvästi.

K18 Peptide on syntynyt ihonhoitotutkijoiden ja Euroopan johtavan biotekniikan tutkijan professori Artur Cavaco-Paulon sekä hänen tiiminsä yhteistyön tuloksena. Artur Cavaco-Paulon tiimi kartoitti kymmenen vuoden aikana miten saadaan jäljiteltyä hiuskuitujen muotoa ja toimintaa sekä kykyä korjata vauriot biomimetiikan avulla.

K18Peptide on ainoa patentoitu bioaktiivinen peptidi, joka johtaa tietä seuraavan sukupolven hiustenhoidolle ja on vastaus yhteen hiusalan pitkäaikaisimpaan ongelmaan.

Rahua

Rahua hiustenhoito- ja muotoilusarjan tuotteet perustuvat Amazonin varjeltuun salaisuuteen, Rahua-öljyyn. Vuosituhansien ajan Quechua-Shuar heimon naiset ovat matkanneet syvälle amazoniin valmistamaan öljyä nimeltä Rahua – uskoen sen olevan heidän tuuheiden ja kiiltävän kauniiden hiuksiensa salaisuus.

Ylellinen ja luonnonmukainen Rahua (ra-wa) hiustenhoitosarja on newyorkilaisen kampaajan Fabian Lliguinin kehittämä. Sarja perustuu kallisarvoiseen rahuaöljyyn, joka on poikkeuksellisen tehokas pienen molekyyliranteensa ansiosta. Tuotteissa käytettävä rahuaöljy kerätään edelleen perinteisin menetelmin Amazonin sademetsistä.

Rahua hiustenhoitotuotteet ovat 100% luonnonmukaisia ja vegaanisia. Luomuainesosat ovat USDA-sertifioiutuja.

”Rahua, hiustenhoidon Rolls Royce”