Tuotteet

Kevin.Murphy

Australialaisen kampaajan Kevin Murphyn tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi. Raaka-aineet ovat lähtöisin tuottajilta, jotka käyttävät mikroviljelmiä, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja. Tuotteissa yksi tärkeimmistä raaka-aineista on kakaduluumu-uute, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Kaikki Kevin Murphy -tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista ja kaikessa toiminnassa suositaan minimaalista hiilijalanjälkeä.

Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. Se onkin yksi harvoista väri- ja muotoilutuotesarjoista maailmassa, joka on saanut hyväksynnän eläinten oikeuksia puolustavalta järjestöltä PETA:lta (People for the Ethical Treatment of Animals) ja saanut cruelty free sertifikaatin.

K18 Biomimetic Hairscience

K18 Peptide on syntynyt ihonhoitotutkijoiden ja Euroopan johtavan biotekniikan tutkijan professori Artur Cavaco-Paulon sekä hänen tiiminsä yhteistyön tuloksena. Artur Cavaco-Paulon tiimi kartoitti kymmenen vuoden aikana miten saadaan jäljiteltyä hiuskuitujen muotoa ja toimintaa sekä kykyä korjata vauriot biomimetiikan avulla.

Jokaisella on hiuksissaan vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisesta tai mekaanisesta käsittelystä, lämpökäsittelystä, auringon UV-säteilystä tai ilmassa olevien vapaiden happiatomien vaikutuksesta. Ajan kuluessa hiukset menettävät näiden vaurioiden takia kiiltonsa, kimmoisuutensa ja elinvoimaisuutensa.

K18Peptide on ainoa patentoitu bioaktiivinen peptidi, joka johtaa tietä seuraavan sukupolven hiustenhoidolle ja on vastaus yhteen hiusalan pitkäaikaisimpaan ongelmaan.

Less is more

Less is More on edistyksellinen hiustenhoito- ja muotoilusarja Wienistä. Se on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu sarja, joka on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön. Sarjan ovat luoneet kemian tohtori/aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer.

Less is Moren raaka-aineet on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö tehostaa tuotteiden hyvinvointia ja mielihyvää tuovaa vaikutusta.

Less is Moren kaikilla hiustenhoito- ja muotoilutuotteilla on luomukosmetiikkasertifikaatin (Cosmos Organic/Austria Bio Garantie) lisäksi PETA:n cruelty free – sertifikaatti.

Sim DS

Sim Sensitive on suomalainen perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan Tampereella.

Simille on tärkeää noudattaa ympäristöä kunnioittavia toimintatapoja sekä harkittua kuluttamista ja elinkaariajattelua. Tuotteet syntyvät tarkkaan harkituista ja valituista raaka-aineista hyvien ja ympäristöä kunnioittavien valmistusprosessien tuloksena.

Vuonna 2020 valmistuneessa tehtaassa on panostettu energiatehokkuuteen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen useiden toimintojen osalta. Tuotteet pystytään valmistamaan tehtaassa täysin aurinkoenergian voimin ja uusinta teknologiaa hyödyntäen säästetään vuosittain noin neljä miljoonaa litraa puhdasta vesijohtovettä verraten aiempaan.

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina Sim on kehitettänyt korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.