Ekokampaamo­palvelut

Energialeikkaus

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen ja kiireetön palvelu, joka aloitetaan tasapainottavalla hiuspohjan (niskan- ja pään alueen) hieronnalla. Hieronta perustuu intialaiseen päänhierontaan ja siinä käytetään öljyä ja halutessa eteerisiä tuoksuja, jotka rentouttavat kiireistä mieltä. Saat hetken aikaa pysähtyä. Tämän jälkeen hiukset pestään huolellisesti ja leikkaus tehdään toiveidesi mukaan. Perinteistä energialeikkaustekniikkaa käytettäessä kaikki hiusosiot leikataan 90 asteessa luonnollisten kasvusuuntien mukaan eikä niitä rikota tai ohenneta. Lopuksi hiukset voidaan kuivata joko kuivauskoneessa tai muotoonkuivata föönaamalla. Räätälöimme palvelun aina asiakkaan hiuksen ja toiveiden mukaan.

Kasvivärjäykset

Kasviväri on loistava vaihtoehto synteettisille väreille ja niihin herkistyneille. Kasvivärit ovat luonnon väriaineita, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan jättäen siihen upean kiillon ja luonnollisen vivahteikkaan sävyn. Kasviväreillä voidaan saada eri lopputuloksia kullanvaaleasta tummanruskeaan sekä kaikkea siltä väliltä, ja ne hoitavat myös päänahkaa. Niillä ei voi vaalentaa, vaan lopullinen väri määräytyy oman pohjasi mukaan. Kasvivärin annetaan asettua ainakin 48h, jonka jälkeen alkaa näkyä lopullinen värisävy. Harmaiden peittoon suosittelemme valitsemaan lisäpalveluista tuplavärin. Emme suosittele kasvivärjäystä, jos olet aikeissa myöhemmin vaalentaa hiuksia.

Savivaalennus

Biologisesti hajoava savi-sooda vaalennus on ekologinen tapa kirkastaa hiuksia. Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen enintään muutaman asteen. Savivaalennuksella voi kirkastaa koko hiukset sekä tehdä pehmeitä raitoja. Lopputulos on luonnollinen lämmin/neutraali ja vastaa auringon vaalentamaa hiusta. Vaikutusaika on 30-60 minuuttia. Suosittelemme lisäpalveluna myös merilevähoitoa, joka puhdistaa hiuksen ja valmistelee sen käsittelyä varten tai vaihtoehtoisesti vahvistavaa Bond Builder Complex hoitoa, joka korjaa, siloittaa ja tasoittaa hiuksen suomukerrosta. Lisäksi voit valita syväkosteuttavan tehohoidon hiuksille, joka hemmottelee hiuksiasi savikirkastuksen jälkeen. Savivaalennuskäsittely löytyy ajanvarauksen Kasvivärit-osiosta.

Huom! Metallikertymät hiuksessa voivat aiheuttaa vaalennusaineen kuumenemista ja turpomista ja pahimmillaan katkaista hiuksen. Jos epäilet, että hiuksissasi on metallia tai käyttämäsi pesuvesi on erittäin rauta-/kuparipitoista, niin on hyvä kertoa tästä etukäteen. Teemme tarvittaessa metallinpoistokäsittelyn, jonka lisäksi on hyvä pestä hiukset kotona etukäteen syväpuhdistavalla mineraaleja poistavalla shampoolla.

Tule meille

Hinnasto

Ajanvaraus