Energialeikkaus

Energialeikkaus aloitetaan aina tasapainottavalla hiuspohjan hieronnalla, joka perustuu intialaiseen päänhierontaan. Siinä käytetään öljyä ja halutessa eteerisiä tuoksuja, jotka rentouttavat kiireistä mieltä. Saat hetken aikaa pysähtyä. Tämän jälkeen hiukset pestään huolellisesti ja leikkaus tehdään toiveittesi mukaan. Energialeikkaustekniikkaa käytettäessä kaikki hiusosiot leikataan 90 asteessa luonnollisten kasvusuuntien mukaan eikä niitä rikota tai ohenneta.

Kasvivärjäykset

Kasviväri on loistava vaihtoehto synteettisille väreille ja niihin herkistyneille. Kasvivärit ovat luonnon väriaineita, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan jättäen siihen upean kiillon ja luonnollisen vivahteikkaan sävyn. Kasviväreillä saadaan kullanvaaleasta tummanruskeaan ja kaikkea siltä väliltä, ja ne hoitavat myös päänahkaa. Niillä ei voi vaalentaa, vaan lopullinen väri määräytyy oman pohjasi mukaan. Kasvivärin annetaan asettua ainakin 48h jonka jälkeen alkaa näkyä lopullinen värisävy.

Savivaalennus

Biologisesti hajoava savi-sooda vaalennus on ekologinen tapa kirkastaa hiuksia. Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen enintään muutaman asteen. Savivaalennuksella voi kirkastaa koko hiukset sekä tehdä pehmeitä raitoja. Lopputulos on luonnollinen lämmin/neutraali ja vastaa auringon vaalentamaa hiusta. Käsittely aloitetaan savipesulla tai -puhdistuksella, jonka jälkeen tehdään vaalennus. Vaikutusaika on 30-60 minuuttia. Savivaalennuskäsittely löytyy ajanvarauksen Kasvivärit-osiosta.

 

Hinnasto

Hinnastostamme löydät suuntaa antavat hinnat eri hius- ja meikkipalveluihin.

Ajanvaraus

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 0400 470 987.