Kampaukset

Voit valita nopean pikakampauksen tai päiväkampauksen yksinkertaiseen kihara- tai lettikampaukseen. Juhlakampaus on kokonaan tai osittain kiinnitetty kampaus, esimerkiksi nuttura tai muuten kestävyyttä vaativa kampaus. Tulethan kampaukseen aina puhtailla ja kuivilla hiuksilla, jotka on pesty edellisenä iltana tai samana aamuna. Voit halutessasi myös föönata hiukset etukäteen pitoa antavalla muotoilutuotteella. Lisäksi kannattaa huomioida pukeutumisessa yläosa, jonka saa helposti pujotettua pään yli, jos et tule valmiiksi juhlavaatteissa.

Kun tiedustelet hääkampausta, niin asioiden nopeuttamiseksi toivoisimme, että ilmoitat heti aikataulun, hiusten pituuden ja paksuuden, kampaustoiveesi sekä seurueen koon ja heidän toiveensa. Helpotat näin suuresti meidän työtämme. Suosittelemme varaamaan ennen hääkampausta koekampauksen, jossa hahmotellaan tulevaa hääkampausta.

Kaikki juhlakampaukset ovat tuntihinnoittelulla eli lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan.

Meikkaukset

Päivämeikki on kevyt ehostus. Juhla- ja häämeikkiin kuuluu halutessasi myös irtoripset. Teemme meikit juhlinnan kestävillä ammattisarjoilla, jotka eivät ole ekologisia.
Suosittelemme varaamaan ennen häämeikkiä koemeikin, jossa hahmotellaan tulevaa häämeikkiä, jotta voimme toteuttaa täydellisen kokonaisuuden tärkeänä päivänäsi. Tulethan meikkiin puhtailla kasvoilla, joissa on kosteusvoide. Voit halutessasi ottaa oman (vedenkestävän) ripsivärin ja huulipunan/-kiillon mukaan, jota voit lisäillä pitkin iltaa.

Teemme myös hääkeikkaa mahdollisuuksien mukaan keskustan alueella.

Meikkiopastukset

Voit valita meikkiopastuksen päivämeikkiin tai iltameikkiin. Päivämeikin opastuksessa keskitytään juuri niihin asioihin, jotka asiakas kokee haastavaksi ja haluaa oppia. Opastuksen pääpainona voi olla esimerkiksi silmämeikki tai meikkipohja. Iltameikin opastuksessa voidaan käydä läpi haastavampia ja voimakkaampia meikkaustyylejä, kuten vahvat rajaukset tai varjostukset. Iltameikkiopastus sopii etenkin sellaiselle meikkaajalle, jolla on jo meikkaamisen perusteet hallussa. Kummassakin opastuksessa ehostetaan koko kasvot.

 

Hinnasto

Hinnastostamme löydät suuntaa antavat hinnat eri hius- ja meikkipalveluihin.

Ajanvaraus

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 0400 470 987.