Kampaukset

Päiväkampaus on aukinainen kampaus, esimerkiksi suoristus, kiharat tai föönaus.
Juhlakampaus on kiinnitetty kampaus, esimerkiksi nutturakampaus tai lettikampaus.
Kun tiedustelet hääkampausta, niin asioiden nopeuttamiseksi toivoisimme, että ilmoitat heti aikataulun, hiusten pituuden ja paksuuden, kampaustoiveesi sekä seurueen koon ja heidän toiveensa. Helpotat näin suuresti meidän työtämme. Suosittelemme varaamaan ennen hääkampausta koekampauksen, jossa hahmotellaan tulevaa hääkampausta.

Kaikki kampaukset ovat tuntihinnoittelulla eli lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan. Juhlakampaukseen suosittelemme tulemaan aina puhtailla hiuksilla.

Meikkaukset

Päivämeikki on kevyt ehostus. Juhla- ja häämeikkiin kuuluu halutessasi myös irtoripset. Suosittelemme varaamaan ennen häämeikkiä koemeikin, jossa hahmotellaan tulevaa häämeikkiä, jotta voimme toteuttaa täydellisen kokonaisuuden tärkeänä päivänäsi. Teemme myös hääkeikkaa mahdollisuuksien mukaan keskustan alueella.

Meikkiopastukset

Voit valita meikkiopastuksen päivämeikkiin tai iltameikkiin. Päivämeikin opastuksessa keskitytään juuri niihin asioihin, jotka asiakas kokee haastavaksi ja haluaa oppia. Opastuksen pääpainona voi olla esimerkiksi silmämeikki tai meikkipohja. Iltameikin opastuksessa voidaan käydä läpi haastavampia ja voimakkaampia meikkaustyylejä, kuten vahvat rajaukset tai varjostukset. Iltameikkiopastus sopii etenkin sellaiselle meikkaajalle, jolla on jo meikkaamisen perusteet hallussa. Kummassakin opastuksessa ehostetaan koko kasvot.

 

Hinnasto

Hinnastostamme löydät suuntaa antavat hinnat eri hius- ja meikkipalveluihin.

Ajanvaraus

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 0400 470 987.