Meikit ja kampaukset

Kampaukset

Voit valita nopean pikakampauksen tai päiväkampauksen yksinkertaiseen kiharrukseen tai letitykseen. Juhlakampaus on kokonaan tai osittain kiinnitetty kampaus, esimerkiksi nuttura tai muuten kestävyyttä vaativa kampaus. Tulethan kampaukseen aina puhtailla ja kuivilla hiuksilla, jotka on pesty edellisenä iltana tai samana aamuna. Voit halutessasi myös föönata hiukset etukäteen pitoa antavalla muotoilutuotteella. Lisäksi kannattaa huomioida pukeutumisessa yläosa, jonka saa helposti pujotettua pään yli, jos et tule valmiiksi juhlavaatteissa.

Kun tiedustelet hääkampausta, niin asioiden nopeuttamiseksi toivoisimme, että ilmoitat heti aikataulun, hiusten pituuden ja paksuuden, kampaustoiveesi sekä seurueen koon ja heidän toiveensa. Helpotat näin suuresti meidän työtämme. Suosittelemme varaamaan ennen hääkampausta koekampauksen, jossa hahmotellaan tulevaa hääkampausta.

Kaikki juhlakampaukset ovat tuntihinnoittelulla eli lopullinen hinta määräytyy käytetyn/varatun ajan mukaan.

Meikkaukset

Päivämeikki on kevyt ehostus. Juhlameikkiin sekä häämeikkiin kuuluu halutessasi myös irtoripset. Teemme meikit juhlinnan kestävillä ammattisarjoilla, jotka eivät ole ekologisia.
Haluamme toteuttaa täydellisen kokonaisuuden tärkeänä päivänäsi, joten voit varata ennen hää- tai juhlameikkiä koemeikin, jossa hahmotellaan tuleva meikki.
Tulethan meikkiin aina puhtailla kasvoilla, joissa on kosteusvoide. Voit halutessasi ottaa oman (vedenkestävän) ripsivärin ja huulipunan/-kiillon mukaan, jota voit lisäillä pitkin iltaa.

Teemme mielellämme työt liikkeessä, jossa ergonomia ja valaistus on paras työskentelyyn. Hääkeikkaa voi myös tiedustella keskustan alueelle.

Tule meille

Hinnasto

Ajanvaraus