Hoidot

Hiuspohjan hoidot ovat tärkeä osa terveiden hiusten ja ihon hyvinvointia. Niitä kannattaa tehdä säännöllisesti ylläpitämään hiuspohjan terveyttä ja varsinkin silloin jos siinä on ongelmia.
Päänahkaa rentouttava ja stimuloiva hieronta, tuoksuvat ja hoitavat eteeriset öljyt, puhdistavat savet ja merilevä ovat ekologisia vaihtoehtoja hemmotella ja hoitaa hiuspohjaa. Lisäksi käytämme Rene Furtererin tuotteita tukemaan erilaisia hiuspohjan hoitoja. Vaurioituneiden hiusten hoitoon on saatavilla Brazilian Bondbuilder rakennehoito, joka ravitsee, korjaa ja hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia, tehden niistä pehmeät, helposti selvitettävät ja muotoiltavat. Vaikutus kestää jopa 12 pesua. Lisäksi saatavilla on Split End -hoito, joka sulkee haaroittuneet sekä vaurioituneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan. Molemmat sopivat erinomaisesti sarjahoidoksi, jos haluat esim. kasvattaa hiuksia. Hoidot voidaan myös tehdä hiustenleikkuun tai värjäyksen yhteydessä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan Ayur-Veda menetelmään. Se lisää mm.verenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja vapauttaa stressiä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, paineluita ja taputuksia, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Vettä on hyvä juoda ennen hoitoa, sen aikana ja varsinkin jälkeen. Ei suositella lääkekuurin aikana.

Ripset ja kulmat

Toteutamme ripsien ja kulmien värjäykset kestovärillä. Huomioithan, että kestoväri ei ole ekologinen. Jos sinulle on tullut hiusväreistä allerginen reaktio tai olet herkistynyt niille, on olemassa riski, että reaktio uusiutuu. Saat meiltä myös kulmien muotoilun joko värjäyksen yhteydessä tai ilman värjäystä.

 

Hinnasto

Hinnastostamme löydät suuntaa antavat hinnat eri hius- ja meikkipalveluihin.

Ajanvaraus

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 0400 470 987.