Hiusten leikkaus

Kaikki hiusten leikkaukset sisältävät pesun ja muotoon kuivauksen. Isojen mallinmuutostöiden ja vaativien (esim.erittäin paksujen) hiusten leikkauksissa suosittelemme valitsemaan ajanvarauksesta Mallinmuutosleikkauksen. Tarkkuutta vaativien ja pientä muutosta tarvitsevien hiusmallien leikkauksiin suosittelemme Kampaamoleikkausta, nykyisen hiusmallin siistimiseen Kampaamoleikkaus 45min ja lyhyiden/ohuiden hiusten siistimiseen Parturileikkausta. Naisten, miesten ja lasten hiustenleikkuut hinnoitellaan edellä mainitun mukaisesti eli aikaperusteisesti. Jos olet epävarma, valitse reilumpi aika.

Hiusten värjäys ja vaalennus

Värjäykset ja vaalennukset hinnoitellaan hiusten pituuden ja paksuuden mukaan, sekä työn vaativuuden mukaan.
Monivärit ja raidoitukset lisäävät työn vaativuutta ja käytettävää aikaa. Erikoistekniikat kuten balayage, airtouch, vaalennukset ja suuret muutostyöt hinnoitellaan tuntityönä. Värjäyksissä käytämme pääsarjana laadukasta Kevin Murphya ja vaalennuksissa lisäksi Simiä ja Schwarzkopfia. Jos olet herkistynyt tai allergisoitunut hiusväreille, keskustele vaihtoehdoista kampaajiemme kanssa. Yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Permanentti

Permanentti, tukikäsittely, pehmennys… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kiharat voivat olla spiraalia, loivaa, laineikasta tai pyöreää. Toteutamme kiharakäsittelyt Kc Multiwave hajusteettomalla ja ammoniakittomalla permanenttiaineella. Huomioitavaa kuitenkin on, että permanentti on aina kemiallinen käsittely. Jos olet epävarma voiko haluamasi lopputuloksen toteuttaa tule käymään paikanpäällä, niin arvioimme tilanteen ennen ajan varaamista.

 

Hinnasto

Hinnastostamme löydät suuntaa antavat hinnat eri hius- ja meikkipalveluihin.

Ajanvaraus

Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla numeroon 0400 470 987.