Parturi-kampaamopalvelut

Hiusten leikkaus

Kaikki hiusten leikkaukset sisältävät yksilöllisen konsultoinnin, hiusten pesun ja muotoon kuivauksen. Isojen mallinmuutostöiden ja vaativien (esim.erittäin paksujen) hiusten leikkauksissa suosittelemme valitsemaan ajanvarauksesta Mallinmuutosleikkauksen. Tarkkuutta vaativien ja pientä muutosta tarvitsevien hiusmallien leikkauksiin suosittelemme Hiustenleikkaus 1h, nykyisen hiusmallin siistimiseen Hiustenleikkaus 45min ja lyhyiden/ohuiden hiusten siistimiseen Hiustenleikkaus 30min tai Parturileikkausta. Naisten, miesten ja lasten hiustenleikkuut hinnoitellaan edellä mainitun mukaisesti eli aikaperusteisesti. Jos olet epävarma, valitse reilumpi aika.

Hiusten värjäys ja vaalennus

Värjäykset ja vaalennukset hinnoitellaan hiusten pituuden ja paksuuden mukaan, sekä työn vaativuuden mukaan.
Tekniikat, jotka lisäävät työn vaativuutta ja käytettävää aikaa kuten raidoitukset, vaalennukset ja monivärit hinnoitellaan Erikoistekniikat -taulukon mukaisesti. Suuret muutostyöt, joissa on useampi eri vaihe tai tekniikka hinnoitellaan tuntityönä. Värjäyksissä käytämme pääsarjana laadukasta Kevin Murphya ja vaalennuksissa lisäksi Simiä ja Schwarzkopfia. Mukana vaalennustöissä meillä on myös Brazilian bond builder ennaltaehkäisemässä hiuksen vaurioita ja suojaamaan hiusta prosessin aikana. Suosittelemme kemiallisten käsittelyjen yhteydessä hiuksille lisäsuojaksi K18Peptide tehohoitoa, joka jälleenrakentaa ja suojaa hiusta rakennevaurioilta.

Jos olet herkistynyt tai allergisoitunut hiusväreille, keskustele vaihtoehdoista kampaajiemme kanssa. Yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Kiiltosävytys/Glossing

Kiva ja nopea palvelu esimerkiksi isompien käyntien välissä. Sopii pieniin sävymuutoksiin, syventää tummia sävyjä hiuksissa, elvyttää haalistuneen värin, kirkastaa vaaleita hiuksia ja taittaa ei toivottuja sävyjä kuten keltaisuutta sekä antaa kiiltoa. Palvelu voidaan tehdä myös pelkkänä kiiltokäsittelynä ilman sävyä. Sävytys on hellävarainen eikä vahingoita hiuksia. Se ei myöskään jätä tyvikasvua ja tämän vuoksi se ei peitä harmaita tai tyvikasvua. Värin kesto on noin 10-15 pesukertaa riippuen pesuväleistä ja ylläpitotuotteista.

Permanentti

Permanentti, tukikäsittely, pehmennys… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kiharat voivat olla spiraalia, loivaa, laineikasta tai pyöreää. Toteutamme kiharakäsittelyt Kc Multiwave hajusteettomalla ja ammoniakittomalla permanenttiaineella, joka ei sisällä Pentasodium Pentetate ainesosaa. Permanentteihimme kuuluu aina keratiininkovettaja, joka pidentää permanentin kestoa ja neutralisoi hiuksista kemialliset jäämät palauttaen hiuksen luonnollisen tasapainon.

Suosittelemme kemiallisten käsittelyjen yhteydessä hiuksille lisäsuojaksi K18Peptide tehohoitoa, joka jälleenrakentaa ja suojaa hiusta rakennevaurioilta. Vaalennettuihin tai todella käsiteltyihin hiuksiin emme suosittele permanenttia ollenkaan. Permanentin yhteydessä pyrimme tekemään myös aina latvojen tasauksen, joka viimeistelee kokonaisuuden ja kihara asettuu kauniimmin.

Jos olet epävarma voiko haluamasi lopputuloksen toteuttaa tule käymään paikan päällä, niin arvioimme tilanteen ennen ajan varaamista. Jos sinulla on erityisen pitkät tai paksut hiukset, olethan yhteydessä liikkeeseen riittävän ajan varmistamiseksi.

Tule meille

Hinnasto

Ajanvaraus